Ga naar hoofdinhoud

Hulp bij verwerking miskraam of abortus

Onnoemelijk verdriet, teleurstelling, boosheid, ongeloof en meer … Lichamelijk verdriet… Een miskraam brengt zo veel met zich mee. Ook een abortus kan diep ingrijpen. Lichamelijk, emotioneel, rationeel… Zelfs jaren later kunnen de emoties sterk zijn en de lichamelijke symptomen nog aanwezig.

Mannen verwerken hun emoties anders, met zwijgen, zich terugtrekken, of in werk vluchten. Dat betekent niet dat ze geen verdriet hebben. Blijf communiceren, waar mogelijk. Vraag hoe je partner zich voelt. Maak tijd voor samenzijn.

Een onverwerkte miskraam of abortus kan in de weg staan van een nieuwe zwangerschap. Ik luister, ondersteun, help je het verdriet en andere emoties een plek geven. Het verlies verwerken. Deze vullen we aan met lichaamsbehandeling om de balans te herstellen.  

Monika, ik ben jou bijzonder dankbaar voor hoe je me hebt begeleid met het zwanger worden, de miskraam, weer zwanger worden en nu met onze baby. Zonder jouw kracht, bijzondere gaven, nuchterheid en liefdevolle betrokkenheid had ik deze weg niet kunnen afleggen. Liefs, Emma

Haar foto is op de home page
Mail voor een afspraak  monika@NaturalHealthCare.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top