skip to Main Content

Hulp bij verwerking miskraam of abortus

Een onverwerkte miskraam of abortus kan in de weg staan van een nieuwe zwangerschap. Neem je tijd, geef de emoties een waardige plek. Verwerk je verlies. Lichaamsbehandeling helpt om de balans te herstellen.

Een miskraam of abortus kan onnoemelijk verdriet, teleurstelling, boosheid, ongeloof geven … en ook lichamelijk verdriet. Een abortus doe je niet zo maar….die kan diep ingrijpen, lichamelijk, emotioneel, rationeel… Er rust zo veel oordeel op. Of je ervoor kiest of dat het niet anders kan, het is nooit makkelijk. Zelfs jaren later kunnen de emoties sterk zijn en de lichamelijke symptomen nog aanwezig. Laat ze niet in de weg staan van je geluk, of een nieuwe zwangerschap.

De miskraam of abortus treft misschien ook de vader en kan zo een extra belasting voor de relatie geven. Weet je, mannen verwerken hun emoties anders, met zwijgen, zich terugtrekken, of in werk vluchten. Dat betekent niet dat ze geen verdriet hebben. Blijf communiceren, waar mogelijk. Vraag hoe hij zich voelt. Maak tijd voor samenzijn, als dat kan.

 

Monika, ik ben jou bijzonder dankbaar voor hoe je me hebt begeleid met het zwanger worden, de miskraam, weer zwanger worden en nu met onze baby. Zonder jouw kracht, bijzondere gaven, nuchterheid en liefdevolle betrokkenheid had ik deze weg niet kunnen afleggen. Liefs, Emma

 
Mail voor een afspraak  monika@NaturalHealthCare.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top