Ga naar hoofdinhoud

Vervul je kinderwens

Betere vruchtbaarheid voor vrouwen en mannen

Als je gezond bent en lekker in je vel zit, heb je meer kans om zwanger te worden.

Als gezonde mama geef je de allerbeste start aan je kind, waar het lang van kan profiteren.

Gezondheid en vruchtbaarheid

Probeer je vergeefs zwanger te worden –  of blijven?
Verminderde vruchtbaarheid kan veel oorzaken hebben. Deze allemaal uitpluizen zou veel tijd kosten.

Mijn doel is het immuunsyteem versterken en de gezondheid op het hoogst haalbare niveau te brengen,  zo genezen allerlei mogelijke oorzaken. Dat komt de vruchtbaarheid ten goede.
Met betere gezondheid verloopt de zwangerschap beter en geef je ook aan je baby een goede basis. Dit geldt voor mama’s en papa’s, de behandeling van beiden geeft de beste resultaten. Dat zien we aan de vele baby’s die op deze manier zijn geboren.

Lees Tips voor betere vruchtbaarheid voor mannen
Lees voor meer informatie Zo werkt de behandeling

bonnie-kittle-122261 (1)

* Wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatige behandeling met acupunctuur de slagingskansen van IUI, IVF, ICSI met 24% vergroot.

De stappen

Niet-zwanger-kunnen-worden geeft veel emoties. Daarom help ik ontspannen en houd rekening met je behoeften.  Zo kun je bijvoorbeeld behandeld worden zonder naalden.

 • We beginnen met je lichaam in balans brengen. Met acupunctuur, shiatsu en voetreflexologie wordt je immuunsysteem en doorstroming gestimuleerd wat ten goede komt aan de algehele gezondheid. Ook voor een betere zwangerschap en makkelijkere bevalling.
 • Als je gezondheid in orde is, kun je kiezen: of een pauze in de behandeling – in deze pauze worden vele vrouwen zwanger – of als de tijd dringt, de vruchtbaarheid stimuleren.
 • Desgewenst kun je vruchtbaarheids-yoga doen, de methode van Ludmila Mojzísová.
  Ook kan ik testen of natuurlijke fertiliteits-supplementen zinvol voor jou zijn.
  Zowel de yoga als de supplementen zijn al op zichzelf staand effectief.
 • Soms kan emotie rond een miskraam of abortus een volgende zwangerschap in de weg zitten. Ik ondersteun bij de verwerking.
 • Heb je van vrouwen gehoord die adopteren en ineens zwanger blijken te zijn? Ze hadden vermoedelijk een onbewuste belemmering ten opzichte van een zwangerschap.
  Zulke belemmeringen ruimen we samen op, meestal in 1-2 sessies.

Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting voor het welzijn van lichaam en geest.

Voor meer informatie lees  Zo werkt de behandeling

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De slagingskansen hangen af van de leeftijd, leefstijl, gezondheid, medische geschiedenis. En de situatie van de partner. De beste kans op slagen is als jullie beiden behandeld worden. Hoe eerder je begint, hoe beter je kansen. Een gezonde leefstijl verhoogt de slagingskansen. Sneller zwanger worden Tips  

Voor de beste resultaten adviseer ik vrouwen van 39 jaar en ouder deze behandeling met IUI / IVF / ICSI te combineren.

N.B. Raadpleeg alsjeblieft vóór het eerste consult je arts. In sommige situaties heb je mogelijk medische behandeling nodig. In dergelijke gevallen is mijn behandeling een aanvulling, die het herstel kan versnellen.

Beoordelingen

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top