skip to Main Content

Ik ben al onder behandeling, kan dit ernaast?

De behandeling is een goede aanvulling op de meeste geneeswijzen. Overleg met je behandelaar, hij / zij kan contact met mij opnemen.

Is een verwijzing nodig?

Nee. Raadpleeg alsjeblieft wel voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het noodzakelijk is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo een geval is mijn behandeling een aanvulling die het herstel kan versnellen.

Hoe vaak zijn de behandelingen?

Meestal in het begin wekelijks, later met grotere intervallen, naarmate het lichaam weer beter zelf herstelt gaat het effect langer mee.

Als je weer gezond bent helpt de maandelijkse onderhoudsbeurt je lekker in het vel te zitten, met minder last van kwaaltjes – hoofdpijn, rugpijn, menstruatiepijn, overgangsklachten en anderen.

Behandel je ook andere aandoeningen?

Jazeker, cliënten en collega’s sturen vrienden en familie naar mij toe. Sommigen zijn al decennia op zoek naar genezing.

Zo hebben mensen na bijvoorbeeld een onbegrepen aandoening, hersenbloeding, hoofdpijn, nachtelijk stikken, burn-out, onverwerkte miskraam / abortus en diverse andere klachten geen last meer, soms na tientallen jaren.

Ik houd van dit detective werk, de oorzaak ontdekken en mensen zien stralen. Zo mooi als ze vragen “Mag ik je omarmen?” Ja! Ik ben bevoorrecht. Helaas, in de corona tijd kan dat niet.

Mail gerust je vragen.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Privacyverklaring

Back To Top