Ga naar hoofdinhoud

Ik ben al onder behandeling, kan dit ernaast?

De behandeling is een goede aanvulling op de meeste geneeswijzen. Overleg met je behandelaar, hij / zij kan contact met mij opnemen.

Is een verwijzing nodig?

Nee. Raadpleeg alsjeblieft wel voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het noodzakelijk is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo een geval is mijn behandeling een aanvulling die het herstel kan versnellen.

Hoe vaak zijn de behandelingen?

Meestal in het begin wekelijks, later met grotere intervallen, naarmate het lichaam weer beter zelf herstelt gaat het effect langer mee.

Als je weer gezond bent helpt de maandelijkse onderhoudsbeurt je lekker in het vel te zitten, met minder last van kwaaltjes – hoofdpijn, rugpijn, menstruatiepijn, overgangsklachten en anderen.

Behandel je ook andere aandoeningen?

Inderdaad, cliënten sturen vrienden en familie naar mij toe.

Zo hebben mensen met een onbegrepen aandoening, hersenbloeding, hoofdpijn, nachtelijk stikken, burn-out, onverwerkte miskraam / abortus en diverse andere klachten geen last meer, sommigen na tientallen jaren.

Ik houd van dit detective werk, de oorzaak ontdekken en de oplossing zien. Zo mooi als mensen vragen “Mag ik je omarmen?” Ja! Ik ben bevoorrecht.

Mail gerust je vragen.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top