Ga naar hoofdinhoud

Wat je helpt zwanger worden

Als je zo graag een baby wilt en zwanger worden lukt niet, dat is heel triest. De meesten gaan naar de dokter voor hulp en er wordt er tot IUI, IVF of ICSI overgegaan. Geen makkelijke weg, die stress geeft. Je wilt toch het liefst  op een natuurlijke wijze zwanger worden.

Een in de vijf stellen  in Nederland treft dit.  Zo veel mensen met zo veel verdriet! Het treft ook vrouwen onder de 35.

Volgens Freya ligt in één derde van de gevallen de oorzaak bij de vrouw, in één derde bij de man en de rest is of bij beide partners, of onbekend.
De mogelijke oorzaken van ongewenste kinderloosheid zijn lang niet allemaal in kaart gebracht. Leefstijl, milieuvervuiling, plastic, pesticiden, straling, resten medicatie en hormonen in het drinkwater, het pil gebruik van de moeders van deze generatie, en meer. En combinaties van dezen.

Als je voor de medische behandeling kiest, krijg je veel hormonen toegediend. Deze plas je uit, en een deel van de hormonen… komt terecht in ons drinkwater.

Hoe kan het anders? De stoorzenders zo goed mogelijk vermijden. Gezond leven. Kies voedingsmiddelen die je voorouders gebruikten, pakweg in de eerste helft vorige eeuw. Zo veel mogelijk groente uit het seizoen zonder ingrediëntenlijst. Weinig vlees, vis en kaas.

Een ander probleem is stress. Stress stelt het voortplantingssysteem op de waakvlam, in afwachting van rustigere tijden. Dus: minder stress. Dit kun je leren.

Dit geeft je echte voordelen: meer rust, kans om natuurlijk zwanger te worden, betere slagingskansen van eventuele IVF of ICSI. Betere gezondheid. Een goede start voor je baby. Goed voor je nakomelingen.

En het is goed voor het milieu.

Meer tips voor sneller zwanger worden

 

info@NaturalHealthCare.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top