Ga naar hoofdinhoud

“Je hebt mijn hele leven veranderd”

bromde Jan U. toen hij het schilderij overhandigde dat hij voor mij gemaakt had. Het hangt in de wachtkamer. Zijn verhaal is bijzonder – hij genas van klachten waarvan de oorzaak terug ging tot 1944.

“Eindelijk voel ik me weer mezelf, na jaaaaren.”

Peter K, manager

“Dank je voor je levenswerk!”

Ada M, arts

Wat gebeurd na je goede behandeling: ik ben dan daadkrachtig! Ik heb zelfs de energie gekregen om weer te trainen op de crosstrainer, waar ik al meer dan een jaar tegenopzag.

Ik wil maar zeggen: ik voel mijn energie weer stromen.

Lieve groet van Silvy

Zo’n behandeling kan ik ook gebruiken! M

Hallo Monica,

Ik heb goed nieuws. Mijn schildklier waarden zijn bijna met de helft gedaald.

groetjes,

Sara

45 jr, Financial controller, Amstelveen

Danke für Ihre GROSSE HILFE

Grüße Ingrid

Ik heb gemerkt dat ik erg veel ben veranderd sinds ik bij u ben gekomen. Ik heb een veel betere kijk op de wereld om mij heen gekregen. Ik sta sneller achter mijn besluiten en ben bewuster geworden. Ik ben erg dankbaar voor de wijsheid, ervaringen en behandelingen die u mij heeft gegeven.

Groetjes,

Eliza K. Amsterdam, studente

En dan moet ik niet naast m’n schoenen gaan lopen…

Het is natuurlijk nog best pril maar ik wilde het graag met je delen, vooral omdat je zo meeleeft! Heel erg lief vind ik dat!

Marije

…Ik ben emotioneel gebalanceerder, meer geneigd van mijn eigen kunnen uit te gaan en minder van wat ik denk dat mensen van me verwachten. Heerlijk gevoel!

Lekker: ik voel me weer sexy! Ik voel me meer man dan ik me in tijden gevoeld heb.

     Jan vdP, manager, 50jr, Utrecht

… zeggen dat ik altijd veel vertrouwen heb in jou en dat je een ” baken” bent. Dat geeft gewoon een goed en fijn warm gevoel.

Harry F.

Cliënt sinds 1995

Dag mevrouw Denes,

Sinds ons gesprek voel ik niet meer dat ik iets ‘vasthoud’ in mijn rug.

Ik vond het een hele mooie ontdekking. Ik vond uw begeleiding erg prettig. Niet alleen de rust die u had en de rake vragen die u stelde, maar ook de actie- en toekomstgerichtheid.

Het allerbelangrijkste is dat ik leef naar wat mijn hart me ingeeft.

Groeten van Leonie

Hi Monika,

Just wanted to send a quick note. I was just reflecting on how valuable our Matrix sessions are to me. I have grown a lot just since knowing you. Thank you. Big hugs, Julie

Julie J., Psychotherapist, US

Mijn leven is een stuk prettiger geworden, sinds ik een jaar geleden bij jou kwam. Ik geniet van de dag, van de kinderen en mijn man. Maak me minder druk om dingen die ik toch niet veranderen kan… Door jouw behandeling heb je mij besef gegeven voor energie en hoe belangrijk het is goed voor je innerlijk te zorgen.In deze gehaaste wereld geef je mij een stukje rust.

Dank je wel Monika.

Jeannette B., Amstelveen

Suzanne had jaren last van een traumatische ervaring. Ze had één sessie en mailde mij jaren later:

…toen ik op het punt aankwam waarbij ik me normaal zo naar voelde was er… <Niks>  Alle pijnlijke, nare herinneringen waren weg. Ik vond dat zo bijzonder, geweldig. Vandaar dat ik nu bij je terug kom, omdat ik het zo knap vond dat jij dat kon – groots compliment!

PS Nu is Suzanne collega geworden 🙂

I was able to walk up 7 flights of stairs at work without being out of breath.
Now that is results.   The leg is doing well.   I can see the sciatica going altogether!

Chris R,  over zijn iscchias, na één sessie van 80min

Bedankt, voel me nu al een veel blijer mens!

Ronald

 

Hi Monica. Dank dat je me er doorheen getrokken hebt. Heb de week overleefd.

Sara, huisarts

 

Hi Monika!

I’m fine and happy enjoying my twin pregnancy!
We are very happy with my husband.

Kind regards, Carla

Hi monika, wilde je nog eens zeggen hoe belangrijk je steun geweest is een paar jaar geleden. juist dat je er zo open voor me was was een fantastisch kado. zo erg wat ik nodig had-

liefs s.

 

Ik wil mijn volgende afspraak afzeggen! Ik stoor me aan je ongepast enthousiasme!

Bettina Nuse

Monika, what you did for me in one session was amazing, you unlocked so many things and let me release them, your clients are very lucky to have you. Sending you much love and success,

Gaynor S.  VS

 

 

Lieve Monika, Super bedankt voor mee leven en mee denken, dat is zo aardig van je en ik waardeer het zeer!

Liefs, Basia

I also had an amazing amount of energy and walked all day long, up and down hills, and did not feel tired at all. It has been so long since I felt that relaxed and energetic!

Miriam

Sinds gisteren voel ik me een stuk “lekkerder in het velletje”. De onregelmatige hartslag is bijna weg, de onderrug is rustig – hoewel ik het hele weekend stenen in de tuin heb gelegd -. Dus, helemaal goed.

Hartelijke groet, Cora

 

In ieder geval ben ik erg blij met de behandelingen!

Grtjs Judith

 

Ik ben heel nuchter. Vond dit maar vaag, maar ben toen door de enthousiaste verhalen van mijn vrouw één keer bij je geweest. Ik had je niet eens verteld dat ik rugklachten had. Die zijn na die één behandeling niet meer teruggekomen, nu al anderhalf jaar.

Groet, Arjan W., Haarlem

Ik ben bij Monika geweest voor verwerking van mijn verdriet na herhaalde miskraam en voor het bevorderen van een nieuwe zwangerschap.

En dat resultaat is gelukkig behaald! Monika is persoonlijk betrokken en professioneel. Spiritueel en tegelijkertijd heel nuchter.

Door de behandelingen van Monika sta ik dichter bij mijn gevoel.

Ilse (40 jaar)

Ik wil je heel erg bedanken voor je hartelijkheid en de hulp die je mij geboden hebt!

Lieve groet, Natascha

Ik heb een klein wondertje in mijn buik. Ik ben dolgelukkig!

Groetjes Karin

…heb regelmatig aan jou gedacht hoe jij mensen bijstaat, heb het altijd heel prettig ervaren wat je doet!

 Het ga je goed en hartelijke groetjes!
Sita

 

Mijn vrouw en zoons kregen een herboren man en vader terug, zoals zij bij herhaling opmerkten, en dat was ook zo!  Dankzij jou.

Harry

De dag dat ik bij je ben geweest had ik nodig om bij te komen. En daarna was het hek van de dam! Niet te geloven! Ik had me toch een energie, dat had ik sinds tijden niet meer gehad!

…Ben vooral erg blij dat je me zo goed geholpen hebt èn doet!

Groeten, Susan

Hoi Monika,

Wil graag met je delen dat ik een goede eerste echo heb gehad! Ben erg blij en opgelucht, omdat het bij de drie miskramen niet goed was rond deze periode. Ben er langzaamaan echt van aan het genieten dat ik zwanger ben!!! Jiehaa! Dank je wel voor jouw fantastische hulp daarbij.

Lieve groet! Frederike

After my last session, I have no idea what happened but I feel amazing, just like I am back being happy me.

Kind regards, Victoria

Monika,

Ik heb het even afgewacht of het zo goed bleef gaan. En het blijft gelukkig goed gaan. Ik voel me een ander mens. Met mijn huid gaat het ook heel goed en ik voel me ontspannen en lekker in mijn vel. Ik kan me niet herinneren wanneer ik me voor het laatst zo goed heb gevoeld.

Met vriendelijke groet, Irene H.,  ondernemer, Aalsmeer

 

Ik ben nogal sceptisch, in mijn familie zijn veel artsen. Mijn vriendin had wel veel baat bij je behandeling en ik had zo veel last van mijn rug, dat ik me liet overhalen – jaja, na een hele tijd. Des te meer ben ik verrast dat ik na drie behandelingen bijna van de klachten af ben! Alleen als ik fanatiek squash, voel ik het nog een beetje.

Dank je wel!
Rogier

Herboren ben ik!

Sandra M., Schagen

 

 

Het ging meteen na de behandeling al een stuk beter.

x, Louise

Dank voor gisteren. Het heeft me enorm geholpen om mijn verhaal voor mezelf, maar ook voor A. uit te leggen op de juiste manier. We bleven rustig. En dat was het doel.

Dank en liefs,

Dennis

Ik ben weer tevreden met mezelf, zeker als ik terugkijk. De angst is weg. Ik was ontzettend bang om auto te rijden, nu is het normaal.  Ik maak me niet meer druk. Word anders wakker. Ik heb weer plezier in het leven!

Ervaring van Caren A., een zakenvrouw die mij na een hersenbloeding consulteerde

Ik voel me prima sinds ik bij jou ben geweest. Ik ben nog steeds fit! Het verschil valt me enorm op! Ik slaap enorm goed! Ik heb het ook warmer dan normaal!

Tot de volgende afspraak!

Groet, Marieke

Hallo mevr. Denes

Hoe het na de behandeling van mijn hernia is gegaan: ik heb toch wel een klein wondertje ervaren. Ik had u verteld dat ik geen dagjes uit kon gaan i.v.m de pijn. Nou ik heb heel wat kunnen doen, met verbazing. Ik ben heel blij om weer naar u toe te gaan.

Vera M., Schagen

Mijn vraag was of mijn zoon ook weer terug moet komen, na uw behandeling sliep hij als een roos, maar ik weet niet of er nog meer behandelingen nodig zijn voor hem.

Ik zie uit naar de volgende behandeling,

met vriendelijke groet Vera M., Schagen.

Na één behandeling.

Ik voel me veel vrolijker van binnen en ben daar enorm blij om!

Els N., Amstelveen

Goedemorgen Monika,

Ik vind het heel bijzonder dat ik al zoveel verschil voel na 1 behandeling. Voel mij nu prima en mijn voeten staan stevig op de grond.
Ik zie erg uit naar de volgende behandeling. 

Met vriendelijke groeten,

Marije van D.     Ondernemer, Aalsmeer

Hallo Monika,

 Graag wil ik je nog eens bedanken voor de coaching van gisterenavond. Vanmiddag heb ik direct de koe bij de horens gevat. Met veel positiviteit (wat zelfs mijn baas niet ontging) heb ik aangegeven dat de druk voor mij te hoog is.  Dat geeft het al verlichting.

Olga A., Amsterdam

 

Toen ik na je behandeling thuis kwam en in de spiegel keek, dacht ik
“Hey, ik zie mezelf eindelijk weer!”

 Sanne A, Amsterdam

Ik voel me als herboren!

Jacqueline P., Amstelveen

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top