Ga naar hoofdinhoud

Whiplash

Een whiplash, erg vervelend. Er is zo weinig zichtbaar en des te meer voelbaar. Je kunt gesloopt zijn, niet kunnen slapen, last hebben van je zintuigen, duizelig zijn of constante hoofdpijn hebben. En vele andere symptomen.

Ik heb een whiplash sinds 2000. Dus heb ik veel op mijzelf kunnen testen. Wat werkt, bied ik aan. Dat is bij iedereen een andere benadering, aangepast aan de behoefte. Dit zijn wat mogelijkheden:

  • Meer rust te creëren. Slaap ondersteunen. Sommigen zien telkens nog op hun netvlies de gebeurtenis, dat kan gewist. Zodat je niet ongevraagd de nare beelden krijgt.
  • De souplesse van de nek verbeteren. Bij velen mag ik de nek of hoofd niet aanraken! Zo werk ik via de voeten (voetreflexologie) of via de oren (Auriculo Medicinae) of via de rug.
  • Symptomen verlichten – bijvoorbeeld angst, slechte oog coördinatie, pijn, spanning…
  • Verwerking van de gebeurtenis is belangrijk. Bij mij bleven de symptomen tot ik de toedracht van het ongeluk met alle vervelende details een plek heb kunnen geven. Dat maakt enorm veel uit voor de lichamelijke klachten. Nu ben ik bijna klachtenvrij.

Behandeling is best zo snel mogelijk, maar ook na jaren kan er nog veel rechtgezet worden. 

Maak een afspraak info@NaturalHealthCare.nl 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top