Ga naar hoofdinhoud

Waarom is bij hardnekkige klachten meer nodig dan acupunctuur en shiatsu?

Lees op de Home Page hoe je kunt genezen

Acupunctuur en shiatsu zijn werkzame methoden, maar soms is meer nodig, met name bij hardnekkige klachten.

Hoe cliënten genazen en waarom 

Hoe Ans haar migraine kwijt is

Ans was een stille, bescheiden, behulpzame vrouw.  Ze had vaak migraine. Ans vond heel moeilijk ‘Nee’ te zeggen en kreeg daarom vaak een grote stapel werk. Daarop begon de migraine.

Met een migraine aanval mocht Ans naar huis gaan en zich terugtrekken! De migraine beschermde haar.

Toen ze leerde haar grenzen te stellen, werd ze veel vrolijker – en de migraine verdween.

Hoe Jan na 70 jaar genas

Jan werd elke nacht stikkend wakker. Het was een kwelling. Hij was al bij ontelbare artsen geweest, had 3 operaties ondergaan, niet hielp. Later begreep ik dat hij het vertrouwen in zijn genezing had verloren. Stap voor stap moest ik zijn vertrouwen winnen.  Acupunctuur hielp een beetje, maar er was nog iets.

Na enkele consulten vonden we de oorzaak. Jan was 3 jaar oud, lag bij zijn oma in bed, toen ze werd weggesleept naar een concentratiekamp. Deze traumatische ervaring bleef in Jans onderbewuste: ‘Het is niet veilig in bed!’ Logisch, voor een kind van drie. Maar nu een vervelende belemmering.
Hierna sliep Jan door.

Na een poos werd er aan de deur gebeld, het was Jan met een pakket onder zijn arm. Hij duwde het pakket in mijn richting en zei: “Die heb ik voor je gemaakt. Je hebt mijn hele leven veranderd”

Het is een schilderij. Het hangt in de wachtkamer. Ik ben er trots op.

Syl vond zichzelf

Syl had slepende blaasontstekingen, pijnlijke menstruaties, gevoelige borsten. Na een paar consulten vertelde ze dat ze gedurende 10 jaar misbruikt werd door haar vader. Naast lichaamsbehandeling hebben we gewerkt aan haar emotionele kracht. Drie maanden erna vierde Syl Kerst met haar ouders, zittend aan tafel naast haar vader – en met een opgeheven hoofd. De resten van de lichamelijke klachten verdwenen kort erna en Syl kreeg een fijne relatie.

Waarom Bertie niet zwanger werd

Bertie wilde dolgraag een kind, maar werd niet zwanger. Ze ontdekte waarom: Haar lievelingstante was zwanger met een kindje in stuitligging en dit kindje overleed tijdens de geboorte.  Bertie was bang dat dit ook haar zou overkomen. Toen ze deze angst overwon, werd ze heel snel zwanger.

Mannen met erectieproblematiek hebben vaak baat bij deze benadering.

Geen van deze mensen had een idee waarom hij / zij klachten hadden, niemand zocht het bij de oude ervaringen – tot we de sleutel vonden.

Wat deze situaties gemeen hebben: de oorzaak vinden is een verademing, opluchting en de genezing gaat snel. De levenskwaliteit verbeterd.

Meestal zijn 5 à 8 sessies voldoende om de ‘speld in de hooiberg’ te vinden.
Dit werk doe ik ook per Skype.

De instrumenten

Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu,
Voetreflexologie, Polariteit, Oplossingsgerichte coaching, EMDR,
EFT en Matrix Reimprinting
– zo veel, want elk helpt op een andere wijze.

Heb je vragen, mail ze.

Beoordelingen door cliënten

N.B. Raadpleeg alsjeblieft voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het nodig is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo’n geval zijn deze methoden een goede aanvulling, die de genezing versnelt.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top