Ga naar hoofdinhoud

Stress en weinig puf?

Deze tijd van het jaar lijkt stress nog toe te nemen. Van alles moet af, verplichtingen stapelen op. Het is ook nog donker is en koud, brrrr.

Zo laat je wat stress los en tank je nieuwe energie 

Slapen. In de donkere dagen hebben we veel meer behoefte aan slaap. Op TV is toch niets opbeurends, trakteer jezelf op vroeg slapen gaan.  En wat dacht je van een heerlijk voetenbad voor het slapengaan? Daarop slaap je als een prinsesje.

Mediteren – net schreef ik dat je veel mag slapen en nu vraag ik je dit? Wees gerust, het kan ook op een ander moment.  Gun je jezelf 15 minuten rust? Al 15 minuten rustig zitten met fijne muziek maakt het verschil. Geen moeilijke houding nodig, houd wel de rug recht. Diep ademen geeft het signaal aan het lichaam ‘Het is veilig’, goed voor het ontstressen. (Ken je geen meditaties? Probeer je aandacht op je ademhaling te richten. Komen er gedachten? Dan kun je zeggen ‘Dank je wel, straks krijg je aandacht’.)

Natuur – ga bij daglicht naar buiten, wandelen, hardlopen.

Al deze helpen ook als je neerslachtig bent.

En wat ook heel goed werkt is massage. Goed voor lichaam en geest, therapeutische massage is heerlijk en gaat langer mee. Dat wil je toch ook? Mail voor een afspraak info@NaturalHealthCare.nl en kom lekker in je vel zitten.

Tot ziens,
Monika

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top