skip to Main Content

Lekker in je vel en meer rust met acupunctuur, shiatsu, auriculo therapie, EFT Lekker in je vel en meer rust met acupunctuur, shiatsu, auriculo therapie, EFT

Wat kan acupunctuur en shiatsu voor jou betekenen?

Veel werk ik met stressklachten, bijvoorbeeld slecht slapen, depressie, burn-out, angststoornis, spijsverteringsklachten, erectiestoornis  en onverklaarde lichamelijke klachten SOLK.

Acupunctuur, shiatsu en de andere methoden die ik gebruik stimuleren het lichaam zichzelf te genezen. En de geest. Dat is als een grote schoonmaak, effectief bij uiteenlopende klachten.

Mijn doel

Mijn doel is dat cliënten weer lekker in hun vel zitten, harmonie in hoofd en lichaam, dat is meer dan ‘zonder klachten’.

Wat doen de methoden en waar moet je op letten?

Op deze pagina leg ik kort uit wat de methoden doen, maar de behandelaar is belangrijker dan de methode.

Elke behandelaar werkt anders met acupunctuur, shiatsu, net als elke kunstenaar iets anders schildert met een penseel. Kies een behandelaar die bij je past, waar je je goed bij voelt, dat is belangrijker dan dat die bij jou om de hoek werkt.

Raadpleeg alsjeblieft voor de eerste consult je (huis)arts, hij / zij kan beoordelen of het nodig is je aandoening regulier te behandelen.
In het geval je behandeling of medicatie slechts symptomen verlicht, zoals bij pijnstillers, slaappillen, antidepressiva, spierontspanners, zijn natuurlijke geneeswijzen waarschijnlijk een betere keuze, want ze stimuleren de genezing.

Ik wens je goede gezondheid. Klik om te lezen wie ik ben

Acupunctuur

Acupunctuur stoelt op waarneming en is 2500 jaar oud.
Acupunctuur stimuleert de doorstroming van levensenergie door energie-punten met elkaar te verbinden met haar-dunne, steriele wegwerpnaalden.
Ik gebruik minder naalden dan gebruikelijk en blijf gedurende de behandeling bij de cliënt.

Auriculo Medicinae - Oor Acupunctuur

Tijdens de embryonale ontwikkeling ontstaan verbindingen vanuit het hele lichaam met de oren. Een klein gebiedje op het oor is verbonden met een vele malen groter gebied in het lichaam. Zo heeft een piepklein naaldje in het oor een groot effect in het lichaam.

Auriculo Medicinae werd ontwikkeld door Dr Nogier in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Dr Nogier heeft ook een geniale diagnosemethode ontwikkeld, de VAS, om met de pols de reactie van het lichaam testen. Deze is ook handig voor het testen van allergie, de geschiktheid van medicatie e.v.a.

Shiatsu

Shiatsu is een Japanse drukpunttherapie die vanuit het principe van acupunctuur werkt, maar zonder naalden. Het hele lichaam wordt behandeld om de doorstroming te stimuleren.
Ik behandel door textiel heen. Mijn behandeling is zachter dan gebruikelijk, met meer focus op energie dan op spieren e.d.

Polariteit

Met de handen wordt de energiedoorstroming in het lichaam bevorderd. Vaak voelen de behandelden warmte, tinteling, stroming. Hierbij gebruik ik mijn kennis van acupunctuur en shiatsu.

Voetreflexologie

Het hele lichaam is terug te vinden in de voeten. Door druk uit te oefenen op de voet, veranderen dingen in het lichaam.

EFT

Emotional Freedom Technique verandert de beleving van een emotie of van pijn. Het lijkt gek, toch kan het aanraken van acupunctuurpunten en daarbij de aandacht richten binnen minuten angst, verdriet of pijn laten verdwijnen.

Matrix Reimprinting

Met Matrix Reimprinting help ik contact maken met de kennis over de oorzaak van het probleem en deze helen. Moeilijk uit te leggen, maar zeer krachtig. Dit is naar mijn mening de geneeswijze van de toekomst.
Matrix Reimprinting werkt ook via Skype.

Raadpleeg alsjeblieft voor je eerste consult je (huis)arts. Hij / zij kan beoordelen of het nodig is jouw aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo een geval zijn deze geneeswijzen een goede aanvulling, die de genezing kan bespoedigen.

Behandeling van stressklachten

Blogs

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Privacyverklaring

Back To Top