skip to Main Content

Vervul je kinderwens

Zwanger worden met acupunctuur, shiatsu
Betere vruchtbaarheid voor vrouwen en mannen

Als gezonde mama geef je de allerbeste start aan je kind, waar het lang van kan profiteren.

Gezondheid en vruchtbaarheid

Probeer je vergeefs zwanger te worden of blijven?
Verminderde vruchtbaarheid kan veel oorzaken hebben. Deze allemaal uitpluizen zou veel tijd kosten.

Mijn doel is het immuunsysteem versterken, zo genezen allerlei mogelijke oorzaken. Dat komt de vruchtbaarheid ten goede, de zwangerschap verloopt beter en je geeft je baby een goede basis. Dit geldt voor mama’s en papa’s, de behandeling van beiden geeft de beste resultaten. Dat bewijzen de vele baby’s die op deze manier zijn geboren.

Lees Tips voor betere vruchtbaarheid voor mannen

pregnant faster

* Wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatige behandeling met acupunctuur de slagingskansen van IUI, IVF, ICSI met 24% vergroot.

De stappen

Niet-zwanger-worden geeft veel emoties. En die geven stress – en stress onderdrukt vruchtbaarheid. Daarom help ik je ook met ontspannen. Prikangst? Je kunt behandeld worden zonder naalden.

 • Meestal beginnen we met het immuunsysteem stimuleren met acupunctuur, shiatsu en voetreflexologie. wat ten goede komt aan de algehele gezondheid. Dat draagt bij aan een betere zwangerschap en makkelijkere bevalling.
 • Als je gezondheid in orde is, kun je kiezen: of een pauze – in deze pauze worden vele vrouwen zwanger – of als de tijd dringt, de vruchtbaarheid stimuleren.
 • Desgewenst kun je vruchtbaarheids-yoga doen, de methode van Ludmila Mojzí­sová.
  Ook kan ik testen of natuurlijke fertiliteits-supplementen zinvol voor jou zijn.
  Zowel de yoga als de supplementen zijn al op zichzelf staand effectief.
 • Soms kan emotie rond een miskraam of abortus een volgende zwangerschap in de weg zitten. Ik ondersteun bij de verwerking.
 • Heb je van vrouwen gehoord die adopteren en ineens zwanger blijken te zijn? Ze hadden vermoedelijk een onbewuste belemmering ten opzichte van een zwangerschap.
  Zulke belemmeringen ruimen we samen op, meestal in 1-2 sessies.

Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting voor het welzijn van lichaam en geest.

Voor meer informatie lees  Zo werkt de behandeling

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De slagingskansen hangen af van de leeftijd, leefstijl, gezondheid, medische geschiedenis. En de situatie van de partner. (Is er een erectiestoornis?) De beste kans op slagen is als jullie beiden behandeld worden. Begin zo snel mogelijk, hoe eerder je begint, hoe beter je kansen. Een gezonde leefstijl verhoogt de slagingskansen, daarover lees je in Sneller zwanger worden Tips 

Voor de beste resultaten adviseer ik vrouwen van 39 jaar en ouder deze behandeling met IUI / IVF / ICSI te combineren.

N.B. Raadpleeg alsjeblieft vóór het eerste consult je arts. In sommige situaties heb je mogelijk medische behandeling nodig. In dergelijke gevallen is mijn behandeling een aanvulling, die het herstel kan versnellen.

Beoordelingen

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Privacyverklaring

Back To Top