skip to Main Content
Whiplash

Whiplash

Zo laat je de whiplash achter je.

Een whiplash, erg vervelend. Er is zo weinig zichtbaar en des te meer voelbaar. Je kunt gesloopt zijn, niet kunnen slapen, last hebben van je zintuigen, duizelig zijn of constante hoofdpijn hebben. En vele andere symptomen.

Ik heb een whiplash sinds 2000 en heb veel op mijzelf getest. Wat werkt, daar werk ik mee. Dat is bij iedereen een andere benadering, aangepast aan de behoefte, bijvoorbeeld

  • Meer rust te creëren. Slaap ondersteunen. Zie je telkens nog op je netvlies de gebeurtenis? Laat ons dat wissen, geen nare beelden meer.
  • De souplesse van de nek verbeteren. Bij velen mag ik de nek of hoofd niet aanraken, dan werk ik via de voeten (voetreflexologie) of via de oren (Auriculo Medicinae) of via de rug.
  • Symptomen verlichten – bijvoorbeeld angst, slechte oog coördinatie, pijn, spanning…
  • Verwerking van de gebeurtenis –  Ben je boos? Voel je je machteloos? Verdrietig? Gefrustreerd? Dat is vervelend en vreet energie. Weet je dat dit niet op zichzelf staat? Het houdt ook de genezing tegen. De toedracht van het ongeluk met alle details een plek geven maakt enorm veel uit voor de lichamelijke klachten.

Ook na jaren kan er nog veel rechtgezet worden.

Laat het achter je, geniet weer.

Maak een afspraak info@NaturalHealthCare.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top