Ga naar hoofdinhoud

Ik voel me als herboren!

Jacqueline P., Amstelveen

Toen ik na je behandeling thuis kwam en in de spiegel keek, dacht ik
“Hey, ik zie mezelf eindelijk weer!”

 Sanne A, Amsterdam

Hallo Monika,

 Graag wil ik je nog eens bedanken voor de coaching van gisterenavond. Vanmiddag heb ik direct de koe bij de horens gevat. Met veel positiviteit (wat zelfs mijn baas niet ontging) heb ik aangegeven dat de druk voor mij te hoog is.  Dat geeft het al verlichting.

Olga A., Amsterdam

 

Goedemorgen Monika,

Ik vind het heel bijzonder dat ik al zoveel verschil voel na 1 behandeling. Voel mij nu prima en mijn voeten staan stevig op de grond.
Ik zie erg uit naar de volgende behandeling. 

Met vriendelijke groeten,

Marije van D.     Ondernemer, Aalsmeer

Ik voel me veel vrolijker van binnen en ben daar enorm blij om!

Els N., Amstelveen

Mijn vraag was of mijn zoon ook weer terug moet komen, na uw behandeling sliep hij als een roos, maar ik weet niet of er nog meer behandelingen nodig zijn voor hem.

Ik zie uit naar de volgende behandeling,

met vriendelijke groet Vera M., Schagen.

Na één behandeling.

Hallo mevr. Denes

Hoe het na de behandeling van mijn hernia is gegaan: ik heb toch wel een klein wondertje ervaren. Ik had u verteld dat ik geen dagjes uit kon gaan i.v.m de pijn. Nou ik heb heel wat kunnen doen, met verbazing. Ik ben heel blij om weer naar u toe te gaan.

Vera M., Schagen

Ik voel me prima sinds ik bij jou ben geweest. Ik ben nog steeds fit! Het verschil valt me enorm op! Ik slaap enorm goed! Ik heb het ook warmer dan normaal!

Tot de volgende afspraak!

Groet, Marieke

Ik ben weer tevreden met mezelf, zeker als ik terugkijk. De angst is weg. Ik was ontzettend bang om auto te rijden, nu is het normaal.  Ik maak me niet meer druk. Word anders wakker. Ik heb weer plezier in het leven!

Ervaring van Caren A., een zakenvrouw die mij na een hersenbloeding consulteerde

Dank voor gisteren. Het heeft me enorm geholpen om mijn verhaal voor mezelf, maar ook voor A. uit te leggen op de juiste manier. We bleven rustig. En dat was het doel.

Dank en liefs,

Dennis

Het ging meteen na de behandeling al een stuk beter.

x, Louise

Herboren ben ik!

Sandra M., Schagen

 

 

Back To Top