skip to Main Content

Ontstaan van allergie – en het helen ervan

Om van je allergie af te komen, is het nuttig om te ontdekken hoe die begon. Dat geldt overigens ook voor andere lichamelijke klachten. Allergie, zonder dat we ons ervan bewust zijn, komt vaak voort uit vroegere ervaringen. Als kind ervaar je iets dat onveilig voelt. Op dat moment ben je overweldigd. Je lichaam slaat op wat je deed tijdens DE gebeurtenis, zodat je bij een volgende keer beschermd wordt. Op dat moment wordt – vaak abusievelijk – de link gelegd met de substantie waar je voor allergisch bent. De allergische reactie dient je te beschermen, al werkt dat nu averechts.

Nu, jaren later, heb je er last van  – alleen is de gebeurtenis lang vergeten, geen idee waarom je zo reageert, waarom je lichaam heftig met allergie reageert.

De spanning, het over-alert zijn halen we niet weg, want dat is je bescherming, maar zoeken contact met het innerlijke kind dat de spanning en ‘bescherming’ vasthoudt. We helen het kind en de onverwerkte ervaring.

Als deze is geheeld, zijn de spanning en allergie niet meer nodig. De spieren kunnen ontspannen, de ademhaling vrijer stromen, er komt meer zuurstof in het bloed en dat is gunstig voor alle systemen.

Al dit is ook gunstig voor de vruchtbaarheid, zwangerschap en het kind.

Misschien vreemd, maar het werkt.

info@NaturalHealthCare.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top